Horeca, food en hospitality
Mensen heerlijk laten genieten van hun dagje uit. Daar draaien horeca en recreatie om. Dit bereik jij als kok met smakelijke gerechten waar jouw gasten van smullen. Of met jouw gastvrije service die een lach op hun gezicht brengt. Of je zorgt met jouw talent voor organiseren dat mensen een fantastische vakantie hebben. Geef jij gasten een ervaring om nooit meer te vergeten?
Ik wil werken...
Brood en banket
- (Eigen) bakkerij
- Banketbakkerij
- Patisserie
- Boulanger
Klanten die de bakkerij binnenlopen help jij met een glimlach. Je weet dat ze een goed brood kopen. Of een heerlijk stuk taart. Het is een combinatie van luchtig en vullend. Smaakvol en van een goede structuur. Die combinatie krijg je alleen wanneer je alles weet over de ingrediënten en hoe je moet omgaan met de machines. En wanneer je schoon werkt en zelf goede recepten kan bedenken. Jij zorgt ervoor dat klanten bij jouw brood blijven kopen. Dat kan als patissier, boulanger, uitvoerend bakker of leidinggevende. Of begin een eigen bakkerij.
Voeding- en leefstijl
- Voedingsindustrie
- Fitnesscentra
- Supermarktketen
- Zorginstelling
- Ambachtelijke bedrijven op gebied van agro en food
Ben je nieuwsgierig naar gezonde voeding en een duurzame leefstijl? Wil je anderen aanmoedigen om gezond te eten en te bewegen? Dan is deze opleiding iets voor jou. Je gaat aan de slag door te experimenteren in de keuken. Je volgt sportlessen en je gaat op bezoek bij bedrijven. Je leert mensen en groepen te helpen om gezond te worden en in balans te blijven. Dit doe je door op een persoonlijke manier met ze in gesprek te
gaan.